O nama

Avacom.me sa sjedištem u Tivtu,  je firma za veb dizajn, grafički dizajn i Internet konsalting,  usmjerena na stvaranje posebno kreiranih veb rješenja, prilagođenih za postizanje željenih rezultata na planu Internet marketinga.

Svaka vrijedna poslovna ideja dobija krila lansiranjem profesionalno dizajniranog veb sajta. Internet je redefinisao načine obavljanja poslovnih transakcija, a vaš veb sajt predstavlja kapiju ka ovim poslovnim šansama.

Autentično onlajn prisustvo je postalo nezamjenjivi imperativ, od izuzetnog značaja za svakog privrednog subjekta pa i za vas, ukoliko vam je cilj da konkurišete za dominantnu poziciju u vašoj privrednoj grani. Nije važno samo prezentovati poslovnu strategiju kompanije kroz veb sajt, već je podjednako važno uključiti potencijalne korisnike i partnere u razgovor.


Avacom je složenica od imena Antonia i Vjekoslav, djece vlasnika Zlatka Vučinovića i njegove supruge Karolina. To je skromna porodična firma koja vrlo vodi računa o svojim klijentima bili oni fizička ili pravna lica. Avacom se primarno bavi trgovinom i servisom IT opreme (kompjuteri, prenosni kompjuteri, pametni telefoni, bijela tehnika i potrošačka elektronika), kao i uslugama iz IT-a tj. Popravkom kompjutera i uslugama iz IT tehnologije i to web dizajnom i e-marketingom.

Pored pomenutog Avacom izdaje i oglasnik TD i casopis TM i prodaje i iznajmljuje nekretnine i vozila.

 

JoomSpirit