AVACOM NETWORK
VASA KORPA

Vaša Korpa je trenutno prazna.

You are here: Home Blog Kako zaraditi novac bez ulaganja ako ste (ne)strpljivi

Kako zaraditi novac bez ulaganja ako ste (ne)strpljivi

El. pošta Štampa PDF

Ukoliko imate dnevno slobodnih sat ili dva i ako ste naoružani strpljenjem, možete zaraditi neke novce u zavisnosti koji način izaberete.

Mi ćemo vam predstaviti nekoliko načina za to.

Prvi web site za zaradu je tako što ćete gledanjem reklama zaradjivati novac. u početku ćete zarađivati manje, ali iznajmljivanjem tzv. referala (ljudi koji će "klikćati" na reklame za vas) ćete zarađivati mnogo više. Sve što treba jeste da se besplatno registrujete klikom ovdje.

Drugi website je sličan prvom, jedina razlika je što na ovoj stranici imate više reklama nego na prvom website-u. Sve što treba jeste da se besplatno registrujete klikom ovdje. (kao i kod predhodnog web site-a uz pomoć referala ćete zarađivati više)

Za sljedeće web site-ove vam je potreban bitcoin novčanik. Predlažemo vam dva. Jedan koji vam treba za određene web site-ove jeste CoinPot, a drugi je blockchain. Registracija je besplatna.

Sljedeći website jeste zarada bitcoina, koji je baziran na zaradi gledanjem reklama. Registrujte se klikom ovdje. (kao i kod predhodnih web site-ova uz pomoć referala ćete zarađivati više)

Jedan od najpoznatijih site-ova za zaradu bitcoina jeste ovaj. Besplatnom registracijom počnite da zarađujete bitcoine.

Kao i prošla tri web site-a i na ovom zarađujete bitcoine gledanjem reklama. Registrujte se ovdje i zaradite vaše prve bitcoine.

Site na kojem zarađujete bitcoine na svakih 5min tako što kliknete dugme jeste ovdje. Sve što treba da uradite jeste da ukucate broj vašeg bitcoin novčanika (wallet-a) i kliknete na dugme.

Za sledeći website vam je potreban nalog na CoinPot novčaniku, sa kojim ćete se prijaviti ovdje. Kada unesete potrebne podatke, kliknete na "claim now" i na svakih pet minuta ćete dobiti određeni broj satosi-ja.

Takođe, kod ovog web site-a će vam trebati nalog na CoinPot. Za razliku od prošlog site-a, ovdje se morate registrovati sa istom email adresom kao na CoinPot. Kada se registrujete, na svakih 15 minuta možete da dobijete satoshi-je klikom na "claim now". Registraciju vršite ovdje.

Kao i kod prošla dva i kod ovog site-a vam je potreban nalog na CoinPot. Registrujte se ovdje sa istim mail-om kao i na CoinPot i zaradite soshi-je.

Naredni web site je vrlo jednostavan. sve Å¡to treba jeste da se registrujete ovdje.

Sljedeći jeste mining cloud, u kojem jednostavno ukucate broj vašeg bitcoin novčanika i čekate da site sam "rudari". Ako ste raspoloženi da kupite nadogradnju, to možete uraditi kupovinom paketa koji vam stoju u opisu stranice. Klikom ovdje i unosom novčanika krećete rudariti.

Nadamo se da smo vam malo pomogli kako biste zaradili malo novca/bitcoina sa strane.

Rezultat slika za novac i internet

Ovaj članak je isključivo za informativne svrhe. Ne odgovaramo za eventualne troškove koje sami napravite.

 

PREPORUCI NAS !!!

SVE OD PROIZVODJACA