AVACOM NETWORK
VASA KORPA

Vaša Korpa je trenutno prazna.

You are here: Home Blog Korisni programi za koje niste znali (možda)

Korisni programi za koje niste znali (možda)

El. pošta Štampa PDF

Predstavljamo vam nekoliko besplatnih programa koji će vam možda koristiti:

jDownloader – preuzimajte fajlove sa Rapidshare.com ili Megaupload.com, bez potrebe da idete na te sajtove. Samo ubacite URL-ove u jDownloader i pustite da se fajlovi skidaju. Osim toga možete skidati i Youtube ili Vimeo video fajlove. Pogledajte i detaljnije uputstvo kako koristiti jDownloader i Rapidshare.

Rezultat slika za jdownloader

Mempad – pomoću ovog programa možete sačuvati neki tekst, djelove koda ili bilo šta drugo što će vam trebati za kasnije. Jednostavan, lak za bekapovanje, ali naravno može se koristiti za bilo šta. Prosto je nevjerovatno koliko ovakvih programa nema na internetu, tj. ima ali se svi plaćaju.

Rezultat slika za mempad

AMP Font Viewer – font menadžer, pregled, instaliranje, brisanje, organizovanje fontova. Podržava TrueType i OpenType fontove, privremenu instalaciju fontova dok se program ne zatvori (veoma korisno) itd.

Rezultat slika za amp font viewer

Any Audio Converter – konvertor audio fajlova WMV, MP4, WAV, WMA, OGG, AAC, MP3, MP2 itd. Veoma lak za korišćenje, brz i pouzdan. Zanimljiva opcija je mogućnost skidanja, izdvajanja zvuka iz video fajlova AVI, MPEG, MP4, WMV.

Rezultat slika za Any Audio Converter

 

CamStudio – snimanje aktivnosti na kompjuteru kao i zvuka. Pravi filmove u .AVI ili SWF formatu. Idealno za video tutorijale, demonstraciju ili bilo šta drugo.

Rezultat slika za CamStudio

Spyware Terminator – efikasna, stalna zaštita od spyware, adware, trojanaca, keyloggers, hijackers i ostalih pretnji.

Rezultat slika za Spyware Terminator

 


 

PREPORUCI NAS !!!

SVE OD PROIZVODJACA