AVACOM NETWORK
VASA KORPA

Vaša Korpa je trenutno prazna.

You are here: Home Blog Samsung Galaxy X sa preklopnim ekranom stiže uskoro?

Samsung Galaxy X sa preklopnim ekranom stiže uskoro?

El. pošta Štampa PDF

Nakon dobrih pet godina, koliko se šuška o Samsung-ovom smartfonu sa savitljivim ekranom, možda je sada zaista došlo vrijeme da napokon ugleda i svijetlo dana. Naime. već nekoliko nedelja bespućima interneta kruže informacije o izvesnom modelu Galaxy X, koji bi trebao da ima sve karakteristike "preklapanja".

Radi se o uređaju koji bi kad se "otvori", trebao pokazati svu raskoš velikog ekrana. Dakle, ekran bi bio savitljiv samo u onom dijelu gdje bi se preklapao, čime je izbjegnut imperativ ugradnje savitljivih komponenti, za koje ni ne znamo postoje li uopšte.

Ako je vjerovati najnovijim glasinama koje su se pojavile ovih dana, Galaxy X bi službeno mogao da bude predstavljen već početkom sledeće godine na CES-u u Las Vegasu, dok bi vrijeme oko MWC-a u februaru, odnosno martu, trebalo da bude rezervisano za Galaxy S9.

Takođe, informacije koje su izmigoljile iz Samsung-ovih odaja u Koreji govore da bi preklopni Galaxy X bi mogao da bude proizveden u ograničenoj količini od 100.000 primeraka, što se može protumačiti nekom vrstom ispipavanja pulsa tržišta.


 

PREPORUCI NAS !!!

SVE OD PROIZVODJACA