AVACOM NETWORK
VASA KORPA

Vaša Korpa je trenutno prazna.

You are here: Home Blog Viber uveo novu opciju

Viber uveo novu opciju

El. pošta Štampa PDF

Multifunkcionalnost i mogućnost korišćenja Vibera na raznim operativnim sistemima gurnuli su ga u orbitu, bez obzira na to što i konkurenti imaju dovoljno aduta za konstantnu trku.


I zato je neophodno da svaka od tih aplikacija, pa tako i Viber, redovno objavljuje bezbjednosne nadogradnje, ali i one koje donose nove opcije, sve u cilju poboljšanja korisničkog iskustva ili uvođenja novih funkcionalnosti.

Viber je tako odlučio uvesti novu opciju za koju smo gotovo sigurni kako će je svi korisnici dočekati s popriličnim olakšanjem, jer će im uvelike olakšati ili u potpunosti riješiti jedan od vrlo čestih problema.

Radi se, naime, o tome da u današnje vrijeme mnogi korisnici vrlo često mijenjaju svoje mobilne uređaje i telefonske brojeve, a u tim se transferima ponekad izgubi arhiva svih dosadašnjih poruka ili kontakata. I dosad je postojala opcija da u slučajevima kada mijenjate uređaj napravite bezbjednosnu kopiju (backup) svih vaših podataka na starom i kasnije ih prebacite na novi uređaj.

Međutim, odsad ćete na Viberu moći bezbolno promijeniti telefonski broj i SIM karticu, a da pritom ne izgubite niti jedan od vaših “chatova” ili ostalih podataka unutar aplikacije Viber.

Dovoljno je da nakon promjene broja svoj novi broj prijavite unutar Vibera, ali pripazite i da prije toga napravite bezbjednosnu kopiju postojećih podataka. Nakon promjene broja svi vaši podaci, konverzacije i sve ostalo što imate u Viberu biće automatski prebačeni i prijavljeni na novom broju, a u isto vrijeme svi će vaši kontakti dobiće obaviještenje o promjeni vašeg broja.

Image result for viber

 

PREPORUCI NAS !!!

SVE OD PROIZVODJACA